b-token = betrouwbaarheid

Munten hebben meestal een bepaalde waarde omdat ze vaak als vervangingsmiddel voor echt geld dienen. We beseffen het belang van deze waarde maar al te goed. Daarom zorgen we ervoor dat niet zomaar iedereen bij de geproduceerde consumptiemunten kan in ons magazijn. Daarnaast zijn we constant op onze hoede voor fraudegevallen. Bestaande munten zullen niet exact nagemaakt worden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van de organisatie of het logo. Als we namaak of valsmunterij vermoeden, verwittigen we onmiddellijk de oorspronkelijke eigenaar, onze concurrenten en zelfs de politie.

Betrouwbaarheid heeft in onze ogen ook te maken met levertijden. Bij het plaatsen van een bestelling, laten we je steeds nog even weten wanneer de munten geleverd kunnen worden. Mochten er tijdens het productieproces problemen optreden die de levertijd in gevaar brengen, zullen we de klant hier zo snel mogelijk van op de hoogte brengen. 

Om onze munten zo snel en veilig mogelijk wereldwijd te leveren bij onze klanten, werken we steeds met UPS als transportbedrijf. Op het moment van verzending krijgen zowel de klant als wij het tracking nummer van de zending per mail toegestuurd. Zo kunnen alle betrokken partijen op elk moment de status van een zending nakijken. We verwelkomen je ook graag bij ons op kantoor om de muntjes zelf te komen ophalen. Dit bespaart ook transportkosten. 

×

Menu

Smart Token

We have a website in your country.

We recommend to visit the local website for accurate prices & faster support.

Visit {{country_url}}
or stay on https://www.b-token.nl.